Skip to main content

Over ons

Mijn naam is Miranda Dekker. Ik ben 53 jaar, getrouwd met Han en moeder van 1 dochter en 3 zoons tussen de 23 en 31 jaar. Ook ben ik oma van Daisy, Esmée en Mees

Na 12 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt als leerkracht op een basisschool heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar een eigen kinderopvang. De persoonlijke aandacht en de kleinschaligheid vind ik erg prettig. Naast de ervaring in het onderwijs en als moeder heb ik ook ervaringen opgedaan in een kinderdagverblijf en als pleegouder. Ik ben dus in het bezit van een PABO diploma aangevuld met verschillende cursussen en opleidingen m.b.t. de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en sinds maart 2018 ben ik gecertificeerd als VVE gastouder.  Daardoor zie ik mijn taak als gastouder ook meer dan alleen maar oppassen.

We hebben meerdere huisdieren waaronder twee lieve honden, Engelse Springer Spaniëls, Mitch en Joep. Want wat is er fijner dan uw kind de mogelijkheid te geven op te groeien met huisdieren. Dit is goed voor kinderen omdat zij op die manier leren om te gaan met dieren. Ook leren de kinderen op deze manier dat huisdieren verzorging en liefde nodig hebben én kinderen kunnen fijn spelen met huisdieren.

In onze ruime woonkamer hebben we een plek gecreëerd waar kinderen zich kunnen vermaken. Van het lezen in boekjes tot het spelen van spelletjes. Van knutselen tot het spelen van rollenspellen in verkleedkleren. We bieden het kind een veilige omgeving waar het zichzelf mag zijn.